Aardappels

Van oudsher beschikken wij over een uitgebreid machinepark, onder andere voor de teelt van aardappelen. De aardappel worden veelal geteeld voor de consumptie en de verwerkingsindustrie (fabrieks). Door de jaren lange ervaring zijn wij hiermee dan ook bij velen bekend.

Poten

Zoals op de foto’s hieronder te zien is beschikken wij over een groot aantal moderne pootmachines. Naast het poten verzorgen wij de volledige bewerking van het land, inclusief het loofklappen, rooien en afwerken.

Rooien

Wij beschikken over 1 getrokken bunkerrooier en een zelfrijdende bunkerrooier types (DR1500 – Varttron 270).

Lossen / Sorteren / Laden

Wij beschikken verder nog over een Miedema- stortbak, deze stortbak heeft als voordeel, een zeer groot aantal tonnen tegelijk te kunnen opvangen, verder hebben wij nog een schoner deze zorgt ervoor dat de aardappels schoon op de vrachtwagen komen. Bij het sorteren van de aardappels zijn wij er op gespitst om er zoveel mogelijk stenen, rangen, rotte aardappelen  er  uit te halen,  dit alles om een zo goed mogelijk  eind-  product te krijgen. Bij het laden van de aardappels wordt veelal gebruik gemaakt van een flexibel grondverzet apparaat (telescoop lader).

Transport

Voor het transport van aardappelen gebruiken wij onze onderlossers. Hiervan hebben wij er twee in het machinepark.

Wat we nog meer doen?

Loonwerk

Wij worden voor veel landbouw-werkzaamheden ingehuurd door verschillende bedrijven. Hier zijn wij goed in!

Grondverzet

Onze jongens en de machines zijn heel breed inzetbaar voor onder andere gemeenten, provincie en andere bedrijven.

Cultuur technisch

Ook voor cultuur technisch werken bent u hier aan het juiste adres. Bijvoorbeeld sleufloos draineren, kilveren of doorspitten.